גב' גלית וואהל

טלפון
    קורות חיים

גלית וואהל מטפלת באמנות ומדריכה מטעם יה"ת

גלית וואהל מדריכה את קורס הפרקטיקום בשנת הסטאז' בתכנית לטיפול באמצעות אומנויות – אומנות חזותית, אוניברסיטת בר אילן.

גלית למדה טיפול באמנות בסמינר הקיבוצים, לאחר מכן  למדה תואר שני למטפלים מנוסים וקורס הדרכה למטפלים באוניברסיטת חיפה.

גלית הינה מטפלת באומנות בחט"ב רבין למתבגרים על הרצף והיא מטפלת בילדים, נוער ומבוגרים במסגרת קליניקה פרטית. בעבר גלית טיפלה במשפחות במרכז הורים וילדים.

היא מרכזת ומדריכה את הצוות הפרא-רפואי בחט"ב רבין, וכן מדריכה סטודנטים לטיפול באומנות מסמינר הקבוצים ומאוניברסיטת חיפה. גלית מדריכה צוותים טיפוליים בבתי ספר לחינוך מיוחד לילדים ולמתבגרים עם הפרעות נפשות, הפרעות התנהגות, מש"ה, לקויות למידה ומתבגרים עם אוטיזם. כמו כן היא מדריכה מטפלים במסגרת קליניקה פרטית.

תאריך עדכון אחרון : 28/03/2024