ד"ר הדר בן סירא רוטמן

Hadar.Ben-Sira@biu.ac.il
בתיאום מראש

השכלה                             שם האוניברסיטה       מחלקה                            שנת קבלת התואר

תואר ראשון                        חיפה                       פסיכולוגיה ושרותי אנוש        2008

תואר שני                           בר-אילן                    פסיכולוגיה                          2013

תואר שלישי                       בר-אילן                    פסיכולוגיה                          2015

מקומות עבודה נוכחיים ובעבר

כיום  - אוניברסיטת אריאל

כיום – קינן שפי

כיום  - עצמאית (פרילנסרית של נט"ל)

כיום - הקריה האקדמית אונו

המרכז הבינתחומי – הרצליה

מכון קינן שפי

MANPOWER – CAREER HARMONY

תחומי התמחות מדעיים

פסיכולוגיה תעסוקתית

אבחון פסיכולוגי

ראיונות

כנסים

June 2012

International Society for the Study of Work and Organizational Values (ISSWOV) 13th Biennial Conference 2012, Goa, India.

My Favorite Stress: P-E Fit Model of Occupational Stress

July 2013

American Psychological Association’s 121st Annual Convention 2013, Hawaii, USA.

My Favorite Stress: P-E Fit Model of Occupational Stress

תפקידים ציבוריים

2022 עד היום: חברת ועד החטיבה התעסוקתית-ארגונית בהסתדרות הפסיכולוגים

מאמרים

לפרדין, א., בן-סירא רוטמן, ה. (2024). "לחיות, לאהוב, לעבוד – נקודת מבט תעסוקתית על ההסתגלות לשגרת החיים לצד המלחמה". פסיכואקטואליה, גליון חורף 2024.

צדוק, א., בן-סירא רוטמן, ה., וא. אייזנר. (2015). "למצוא את המחט בערימת השחת – יישום מתודולוגית למידה מהצלחות בתהליך ליווי תעסוקתי". פסיכואקטואליה, גליון יולי 2015.

צדוק, א., פרבמן, מ. בן-סירא רוטמן, ה., וע. אליהו. (2012). "מה שרואים מכאן, רואים משם? התנסות ביעוץ תעסוקתי מרחוק". פסיכואקטואליה, גליון אפריל 2012.

צדוק, א., בן-סירא, ה. (2011). "מאקדמיה לקריירה: תמות מרכזיות מתוך סדנאות תעסוקתיות לסטודנטים בעלי לקויות למידה והפרעות קשב וריכוז". פסיכואקטואליה, גליון אפריל 2011.

תאריך עדכון אחרון : 08/04/2024